Tikkurilan Ykkösapteekki
(Terveysaseman talo)
Kielotie 11
01300 VANTAA

Puh. 09 836 2540, lääkäreille 09 836 25420
Fax. 09 836 25423

tikkurilan.ykkosapteekki@apteekit.net

dickursby.forstaapotek@apteekit.net

 

LÄÄKEVALMISTUS

Apteekissa myytävät tuotteet ovat nykyään pääosin tehdasvalmisteita, mutta meilläkin valmistetaan säännöllisesti lääkkeitä.

Joskus saatat saada lääkäriltäsi lääkemääräyksen, johon on kirjattu ohje apteekissa valmistettavalle lääkkeelle. Lääke voi olla syyläliuos tai vaikkapa suugeeli. Tavallisesti kysymyksessä on kuitenkin voidevalmiste, jota ei ole juuri halutulla koostumuksella saatavissa tehdasvalmisteena. Valmiste on siis räätälöity juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Reseptin perusteella farmaseutti valmistaa ja pakkaa voiteen apteekin laboratoriotiloissa. Laboratoriotilat ovat apteekin puhtainta aluetta ja säännöllisillä puhdistus- ja kontrollitoimenpiteillä varmistetaan, ettei tiloissa ole pölyä tai mikrobeja. Myös kaikki tarvittavat välineet ja pakkausmateriaalit käyvät tarkan käsittelyn läpi ennen niiden käyttöönottoa. Näin tiedämme, että saat käyttöösi ensiluokkaisia tuotteita. • TARTU TARJOUKSIIN, SPECIALERBJUDANDEN 30.11.2019 asti

  ...ja ehkä joululahjojakin? Något som passar till julkapp?

 • TERVEYSVALMENNUKSEN TARPEESSA? KYSY LISÄÄ APTEEKKARILTA!

  Elintapavalmennusta, Psyykkistä valmennusta, Stressinhallintavalmennusta, Personal training


 • LÄÄKEVALMISTUS

  Saitko reseptin apteekissa valmistettavasta lääkkeestä? Meillä valmistetaan vielä tiettyjä lääkkeitä käsityönä, ns ex tempore, joten käy meillä selvittämässä asiaa.


 • AUTAMME ILMAN AJANVARAUSTA

  Jäikö jokin asia epäselväksi asioidessasi? Onko lääkkeestä lisää kysyttävää? Tartu puhelimeen, niin autamme mielellämme.
  Onko käytössäsi harvinainen lääke, jota ei apteekissa ole varastossa? Soita, niin tilaamme sen sinulle ja saamme sen yleensä jo seuraavaksi päiväksi.


 • MEILLE ON HELPPO TULLA

  Apteekin edessä on mukavasti parkkitilaa. Lisäksi olemme huolehtineet siitä, että myös liikuntaesteiset pääsevät vaivatta apteekkiimme.
  Sijaitsemme terveysaseman talossa. Kurkkaa nurkan taakse, täällä olemme!