Dickursby Första apotek
(Hälsocentralens byggnad)
Konvaljvägen 11
01300 Vanda

Tel. 09 836 2540, för läkare 09 836 25420
Fax. 09 836 25423

tikkurilan.ykkosapteekki@apteekit.net

dickursby.forstaapotek@apteekit.net
 

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Hej! Jag heter Cisse och är din apotekare från och med den 15.3.2016.

Apoteket har under det senaste året gått igenom många förändringar. Hoppas till det positiva ur din synpunkt sett!

Vårt apotek är grundat år 1940 så det var ju dags för ansiktslyftning. Vi har förnyat apotekslokalen. Fräscha vindar gör apoteket luftigt och trevligt att besöka.

Vi ser också över produktsortimentet och där behöver vi din hjälp! Det finns säkert produkter du önskar köpa hos oss. Berätta! Samtidigt kanske vi röjer i andra ändan. Vissa produkter är inte mera så aktuella.


Vi heter Dickursby Första apotek. Vi var ju här allra först och faktiskt är vårt riktiga namn Vanda 1 apotek. Och klart vill vi göra skäl för namnet och vara första på din apotekslista. Med din hjälp lyckas vi, så kom och berätta dina önskemål!


Vi satsar på framtiden och därför sker det förändringar till det bättre hela tiden. Vi har en massa ideer, som även du kommer att märka så småningom. Vår nya kundtidning delas ut till hushåll i Dickursby med omnejd. Ifall du inte fått någon egen tidning kan du ta den med dig då du besöker oss. Den innehåller många intressanta och aktuella artiklar och naturligtvis bra erbjudanden. Behåll tidningen och kom tillbaka pånytt, för specialerbjudandena är i kraft tills följande tidning kommer ut, i över en månad.

Vår apotekskedja Laatuapteekit verkar på olika håll i Finland. Sammanlagt är vi över 70 apotek som samarbetar. Eftersom vi inte går ut i medier med massiv reklam, har vi möjlighet att erbjuda våra produkter till dig lite förmånligare. Det är ju allt till din fördel!


Det vet du ju redan, att vår främsta uppgift är att förse dig med de mediciner du behöver, hjälpa dig förstå hur de verkar och informera dig om användningen. Viktigt är också att du får information om tillvägagångssättet för att din medicinering skall bli så ekonomisk som möjligt.


Vi hjälper dig. Du behöver inte reservera tid, utan kan komma in när det passar dig själv bäst. Vi finns här, nära dig, varje dag!


Hela personalen önskar dig välkommen!


Med vänlig hälsning


Christel Monni

apotekare,

Auktoriserad personal trainer, hälsocoach, psykisk coach, mind coach i stresshantering

chef för apotekskedjan Laatuapteekit

 • TARTU TARJOUKSIIN, SPECIALERBJUDANDEN 30.11.2019 asti

  ...ja ehkä joululahjojakin? Något som passar till julkapp?

 • TERVEYSVALMENNUKSEN TARPEESSA? KYSY LISÄÄ APTEEKKARILTA!

  Elintapavalmennusta, Psyykkistä valmennusta, Stressinhallintavalmennusta, Personal training


 • LÄÄKEVALMISTUS

  Saitko reseptin apteekissa valmistettavasta lääkkeestä? Meillä valmistetaan vielä tiettyjä lääkkeitä käsityönä, ns ex tempore, joten käy meillä selvittämässä asiaa.


 • AUTAMME ILMAN AJANVARAUSTA

  Jäikö jokin asia epäselväksi asioidessasi? Onko lääkkeestä lisää kysyttävää? Tartu puhelimeen, niin autamme mielellämme.
  Onko käytössäsi harvinainen lääke, jota ei apteekissa ole varastossa? Soita, niin tilaamme sen sinulle ja saamme sen yleensä jo seuraavaksi päiväksi.


 • MEILLE ON HELPPO TULLA

  Apteekin edessä on mukavasti parkkitilaa. Lisäksi olemme huolehtineet siitä, että myös liikuntaesteiset pääsevät vaivatta apteekkiimme.
  Sijaitsemme terveysaseman talossa. Kurkkaa nurkan taakse, täällä olemme!